CRT Raalte Clinics

amberOp maar liefst vier woensdagmiddagen in maart (8, 15, 22 en 29 maart) organiseert CRT Raalte clinics voor de jeugd vanaf 9 jaar uit de gemeente Raalte. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die een handje willen helpen. Er zullen clinics gegeven worden voor fietscross, wielrennen, veldrijden, toerfietsen en mountainbiken.

De aanvangstijden op deze woensdagen zijn van 16.00 uur en de clinics duren tot 17.15 uur. Hiervoor zijn mensen nodig die training willen geven en/of die willen helpen. Om hoeveel helpers/trainers het gaat is nu nog moeilijk in te schatten. We hebben nu nog geen idee hoeveel aanmeldingen we zullen ontvangen.

Ben je bereid om je 1 of meerdere woensdagen in te zetten voor de jeugd meldt je dan z.s.m aan bij Jan Binnenpoorte op binnenpoorte@hotmail.com