Uitnodiging: Grip op je gezondheid

Wie wil er nu geen grip op zijn of haar gezondheid, wie wil er nu niet gezond oud worden…?

Tegenwoordig is er weinig ruimte tussen gezond voelen en ernstig ziek zijn. Hoe kunnen we de ruimte tussen gezondheid en ziekte groter maken? Meer gezondheid en minder ziekte. Zodra er inzicht ontstaat kunnen er betere keuzes worden gemaakt, gezonde keuzes. Waar bestaat deze keuze dan uit; leefstijl, voeding, beweging, suppletie.

Erik Alexander Richter gaat hierover een lezing geven in de Leeren Lampe en wel op 25 september. Erik Alexander Richter (Klinisch Psychisch Neuro Immunoloog) is de spreker van de avond en kan als geen ander verbanden leggen tussen het ziek zijn, stress, bewegingsarmoede en voedingsproblemen.

Hij brengt het op een manier zodat iedereen het begrijpt en met de nodige humor zodat eenieder hiermee aan de slag kan. Gezondheid blijkt geen hogere wiskunde te zijn.

Woensdag 25 september

De Leeren Lampe, Brouwerszaal
Almelosestraat 2, 8102 HD Raalte
Inloop 19.30 uur, start om 20.00 uur

Aanmelden bij;
gripopjegezondheid@sensusvitae.nl
Entree € 5,00 incl. 1 kop koffie of thee

Organisatie: Harry en Thea Evers, Chantal Bennink, Andre en Patricia Tuink