Kledingsponsors

De kleding is het “uithangbord” voor de vereniging en zeker ook voor onze sponsor. De tenues van CRT in traditioneel zwart/geel zijn van BioRacer. Dankzij onze kledingsponsors Vital Centre, Kokkiebikes, Pan Oston en BKH Bouwbedrijf kunnen we een volledige kledingset tegen een aantrekkelijk prijs aanbieden aan onze leden. Leden worden geacht bij clubactiviteiten altijd in clubkleding te rijden.

Vital Centre Fitness Sports en Wellness centrum is in de regio uniek te noemen met voorzieningen op het gebied van inspanning en ontspanning. Trainen in de fitnesszaal, meedoen aan een groepsles, personal training, een hardlooptraining buiten, het hele jaar indoor voetballen of squashen, gebruik maken van ons verwarmde binnenzwembad, sauna en zonnebank. Of laat je in de watten leggen in de schoonheidssalon Spa Vital. Vital Centre biedt elk jaar speciaal voor CRT Leden een winterspinning abonnement.
KokkieBikes Lemelerveld is de regionale specialist voor wielrenners en mountainbikers. Met een team van 15 personen staan zij klaar om u te helpen. Kokkiebikes is dealer van o.a. Specialized, Cannondale, Ridley en Sensa. Naast fietsen en onderdelen kunt u bij “Kokkie” terecht voor advies, bijvoorbeeld voor een lichaamsgeometriemeting. Hierbij wordt de fiets optimaal afgesteld voor een ideale positie op de fiets.
Pan-Oston houdt zich bezig met de productie en verkoop van check-out counters (kassameubelen) voor met name supermarkten. Klanten zijn onder meer Albert Heijn, Jumbo, Intratuin, Marks & Spencer en Sainsbury’s.
Bouwen en verbouwen doe je maar een paar keer in je leven. Wat BKH betreft moet je van zo’n periode volop genieten. BKH is een klein en gemoedelijk Sallands bouwbedrijf, werken hard en het plezier spat er van af. Ze barsten van de ideeën en maken er een sport van om van elke opdracht iets bijzonders te maken. Maatwerk daar krijgen we energie van! “Goed te pas” heet dat bij BKH.